Hoppa till: navigering, sök

2019-08-27 Diverse bussar


Version från den 11 juli 2020 kl. 11.22 av Tommy (Diskussion | bidrag)
(skillnad) ← Äldre version | Nuvarande version (skillnad) | Nyare version → (skillnad)

Nu har det dykt upp en tredje buss på linje 350, nämligen Arriva 7302 som plåtades på färjan denna soliga morgon! Det verkar dock fortsatt vara två omlopp som gäller, men att man numera även har en reservbuss.

 

En stor fördel med att jobba i södra delen av Södertälje är att det är nära till havet. Varma dagar har jag börjat cykla ner till Glashyttan på lunchen och bada, vilket verkligen är trevligt. Tydligen har det legat ett glasbruk här, så man får titta var man sätter fötterna, men än så länge har jag inte råkat ut för några glasbitar.

 

 

När jag passerade huvudkontoret på hemvägen stod det en Job Express-buss där som jag inte har sett förut. Antingen är den insatt väldigt nyligen eller bara tillfällig, eftersom den inte har fått loggor o.dyl. som de andra bussarna.

 

Mellan Fittja C och Slagsta råkade jag även på en ny Volvo 9700 från lettiska Ollex. Kanske är jag kräsen, men jag måste säga att utseendet inte riktigt faller mig i smaken här heller. Den stora bulan på taket för tankarna till en knölval eller annat vattenlevande djur...