Hoppa till: navigering, sök

2014-09-05 Galoppfältet mm


Även idag trotsade jag min morgontrötthet och tog 6:40-bussen för att hinna fota ett tag innan skolan. Vid Brommaplan fick jag bild på en Ollex-buss som stod och vilade sig. Bussar av det turkiska märket Otokar brukar jag inte se så ofta.

 

Sedan bar det av till Danderyds sjukhus för att komplettera Norrortssamlingen. Bussarna jag sökte var Arriva 8176, 8184 och 8185. Den förstnämnda dök upp efter en stund, men tyvärr behagade ingen av de två andra komma förbi.

 

Efter skolan bestämde jag mig för att kliva in på Täbydepån och ta reda på hur det stod till med 8184 och 8185. Därför begav jag mig till Galoppfältet, och först blev det några bilder på tågersättningsbussar. Den här tillhör Stångåbuss.

 

 

 

Inne på depån fick jag veta att 8184 inte är i trafik ännu, så mitt mål att få bild på alla nytillkomna Norrortsbussar den här veckan kunde inte nås. 8185 var i alla fall i trafik, och när den skulle ut från depån passade jag på att ta några bilder.

 

Sedan gick jag tillbaka till stationen och fotade några fler ersättningsbussar.

 

 

 

Till sist påbörjades hemresan, och när jag bytte buss vid Brommaplan såg jag den här bilen. Den är registrerad på Arriva Råsta, men lacken är minst sagt ovanlig eftersom Arrivas bilar brukar vara vita. Något inventarienummer kunde jag inte se.