Hoppa till: navigering, sök

2011-01-03 Strömdal


Nu så var det dags för första utfärden år 2011, dessutom med ny kamera, så därför har bilderna ett annat format. Jag tog 315 till Svanhagen, men hann inte ta någon bild på den bussen, så första bilden blir på 176:an jag bytte till.

 

Där träffade jag ett par kompisar, och vi tänkte ta oss till Strömdal på Lovön. Dock blev det problem vid Ekerö C. Vi var tvungna att byta buss pga problem med en backspegel, men den nya bussen dröjde. Vi gick till Tappström och hoppades komma med någon snabbare buss, men det gick inte. Det blev nästa 176:a, som kördes med den nya 7185.

 

Vi konstaterade att vi skulle missa 323:an vid Orangeriet, så istället klev vi av vid Kanton och gick till Strömdal. När vi i princip hade tagit oss fram till ändhållplatsen kom nästa 323:a åkande, och här har vi en bild på den.

 

Vi stod kvar och väntade tills den kom tilbaka.

 

 

Den här bilden blev rätt bra.

 

Därefter klev vi vidare mot skogen...

 

...där vi fikade och slöade lite. Ett tag senare var det dags att gå ner till hållplatsen och ta 323:an tillbaka. Som synes kom bussen körande som linje 325, och skulle skylta om till 323. Bilden på den blev dock måttligt bra.

 

Vi hängde med till Orangeriet, där vi bytte till 176:an.

 

I Svanhagen var det dags för dagens sista bussbyte för min del. Här kommer 315, men denna bild blev inte heller så bra.